After Work Party

Saintropez Style

Bij de maandelijkse After Work parties van Saintropez feesten we de pannen bijna letterlijk van het dak. We nodigen regelmatig bekende dj’s uit om er eens stevig in te vliegen en de benen los te gooien. Want bij Saintropez houden we van levensgenieters en begrijpen we dat het nodig is even de werkstress van u af te dansen.

Blijf op de hoogte wanneer onze volgende After Work Party plaats vindt  door ondermeer onze facebookpagina te volgen, zo weet u precies wanneer wij weer een legendarische After Work Party organiseren.

Beleef de sound van

Saintropez

Wij willen dat iedereen los kan gaan tijdens onze After Work Parties. Trommel je beste vrienden op, breng je leukste collega’s mee en Dance The Night Away
Want bij Saintropez weten we wat feesten is

Feel good

Party’s & Verhuur

Naast de After Work Party kunt u bij ons ook terecht voor zowel privaatfeestjes als bedrijfsevents en incentives. We richten ons zowel tot de zakenwereld als privé personen. Trouw- en communiefeesten, romantische en thematische maaltijden: alles kan. Gewoon even met ons overleggen, en we maken er samen een onvergetelijk feest van!